Föreläsningar

Jag vet av egen erfarenhet hur viktitgt det är med kunskaper om hälsa, vilka vertyg man behöver för att få en sund och långvarig hälsa. Som föreläsare med specialkompetens inom psykisk hälsa, funktionsvariation och beteendeförädring så vet jag vad som krävs för att börja ett nytt liv. Med dessa kunskaper och erfarenheter har jag möjlighet att skräddarsy föreläsning för både privatpesoner och företag utifrån era förutsättningar för att ni ska få så mycket kunskap som möjligt för att kunna förändra era liv. 

 

Företag

Vill ni som företag få kunskap och verktyg om hur ni får en sund hälsa i arbetet och hur ni kan hjälpa era medarbetare med en bättre hälsa?

Jag erbjuder ett skräddarsydd upplägg där jag kommer med konkreta verktyg och ger er kunskap om hur ni kan tänka mer hälsomedvetet på erat företag för att minska risken för stress och sjukskrivningar. 

 

 

Privat

För dig som privatperson delar jag med mig av konkreta verktyg så att du ska kunna få kunskapen om hur du kan få en varaktig förändring med långvarigt resultat av din träning, genom föreläsning om hur kan äta på ett nyttigt sätt utan att det behöver vara tråkigt, men även ge dig nycklar som underlättar din resa mot en sundare och friskare livsstil. 

 

 Alla föreläsningar bokas via bokadero

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.